Ügyvezető - Lantosi Gábor: 0620/961-3089         Ügyintéző: 0620/508-6466         Cím: 3000 Hatvan, Nagytelek utca 14.         E-mail: flora1@hu.inter.net        Telefon: 0637/341-637

 
 
 

Flóra Faipari Kereskedelmi és Kereskedelem-szervező Kft. 

 

30 napos visszavásárlási garancia

 

A FLÓRA Faipari Kereskedelmi és Kereskedelem-szervező Kft.  az átvételtől számított, összesen 30 napot biztosít Önnek a vásárlástól való‚ elállásra. A visszavásárlás feltétele, hogy a vásárló visszajuttatja a terméket sértetlen, hibátlan állapotban összes tartozékával együtt, továbbá a vásárlást igazoló‚ eredeti számlát a FLÓRA Faipari Kereskedelmi és Kereskedelem-szervező Kft. részére.

A FLÓRA Faipari Kereskedelmi és Kereskedelem-szervező Kft.  a gondatlan csomagolásból eredő szállítási sérülésekért nem tud felelősséget vállalni!

A 30 napos visszavásárlási garancia alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére.

 
 

Termék garancia

 

 

 

 

 

A FLÓRA Faipari Kereskedelmi és Kereskedelem-szervező Kft.  az átvételtől számított, a termék mellett feltüntetett garanciális időt  biztosít ágyrácsaira és a kiegészítőkre.
 
BASIC ágyrács 5 év
STRONG ágyrács 10 év
TRIED ágyrács 10 év
Minden kiegészítő 5 év

Ágyrácsaink garanciális javításának vagy cseréjének függvénye a rendeltetésszerű használat.

A rendeltetés szerű használat, az alkalmasság, a dolog tulajdonságaival szemben támasztott objektív követelmények összessége, amely lehetővé teszi, hogy a dolog betöltse szerepét, rendeltetését a mindennapi életben. A rendeltetésszerű használat során a dolgot a tőle elvárható‚ célra és mértékben használjuk, amely használat a szokásos mértéket meg nem haladóan eredményezi a dolog értékcsökkenését, azaz a használattal szükségszerűen együtt járó amortizációját.

A garanciális feltételekkel kapcsolatos további információért forduljon ügyintézőnkhöz!

 

Forduljon hozzánk bizalommal! Készséggel állunk rendelkezésére!

FLÓRA ÁGYRÁCS - Ágyrács közvetlenül a gyártótól! | Minőség, megbízhatóság, komfort, kényelem! | Flóra Faipari Kft. | 2016 - 2022 © Minden jog fenntartva